sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Treenit 25.03.2012

Käytiin kasvattajalla taas treenailemassa tehtiin kaksi kierrosta, leikit rätillä ja ruokailu. Simppa jäi vielä kotiin pötköttelemään.

Leikkiminen
Viira sekä ohjaaja on nyt selkeesti päässy leikkimisen makuun, alussa pyysin Heidiä vähän pitämään liinasta kiinni, et pääs kunnolla saalistuttamaan tuota pirun nopeaa neitiä. Saalisti hyvin ja kun sai kiinni ni myös taisteli hyvin. Saa pikkusen nostaa maasta rättiä siinä vaiheessa ku saalistaa, koska tapana ottaa sopivasti nenän korkeudelta kiinni ni sitte se on kiinni siinä solmussa/liinassa. Pari kertaa tuli myös voitettua hyvin kutsusta luokse, vaikkakin luona tiputti, mut ei se haittaa. Ite nyt päädyin, että kun tulee luokse, ni istumaan ja siinä rauha. Saa ruveta myös kelaamaan luokse leikissä, koska alkaa olemaan taistelun makua Viiralla.

Ruokailu
En oikeen tiedä, tää ei mennykkään omasta mielestä kovin hyvin. Itse tein taas vähän sellai, robottimaisesti tän treenin. Mut sinänsä pentu ei haahuillu, mut sit ku ite oli niin tylsä loppupelein ni ei se sitten mikään kovin mahtava ja aktiivinenkaan ollu, ei syöny sormia. Noh, ens kerralla sit paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti