maanantai 20. helmikuuta 2012

Treenit 19.02.2012

Tuulesta ja tuiskusta huolimatta vierähti taas kuusi tuntia koiratreeneissä, treenaillessa omia koiria sekä seuratessa muiden treenejä.

Viiran ruokailu, sivulletuloa ja seuraamista
Ruoka maistui taas tosi hyvin ja oli kivan aktiivinen, joka kerta nautin vaan enemmän Viiran kanssa puuhailusta. Tehtiin muutama sivulletulo ja siitä sitten seuraamista, kahdeksikossa jolloin samalla kiersin ihmisiä. Tein muutamia pysähdyksiä ja välillä sitten lähdin ns. ihan lennosta seuraamiseen.

Simpalle takapään käyttöä ja vasemmalle käännöksiä
Ensimmäisessä käännöksessä puutuin takapäähän kädellä ja toisessa käännöksessä annoin mahdollisuuden, joka tuotti tulosta ja palkkaus saman tien. Toinen samanlainen meni ihan ok, mutta sitten taas ite rupesin tekemään jotain ihmeellistä ja käännökset alkoi tökkiä itsellä ja samalla koiralla. Otettiin myös lantioliina auttamaan sitä takapään käyttöä. Tuli onnistumisia, mutta vielä enemmän huonoja käännöksiä. Mutta sitten kun tehtiin hieman loivempana käännös vasemmalle, nähtiin ensimmäistä kertaa simpan kääntävän takapäätään! Joten, ainakin seuraamiseen saatiin myös suoruutta.

Simpan purut, vietinvaihtoja ja agression kaivamista
Mitä tapahtuu, ku ohjaajalle isketään ensimmäistä kertaa kaksi liinaa käteen ja koira kentälle. Noh, tietenkin ohjaaja sählää ja tekee virheitä, mutta kyllä sieltä muutama pieni onnistuminenkin löytyi. Simppa kylläkin haukkuu suurimman osan ajasta edelleen saaliilla ja jotenki oma ymmärrys ei taas eilen toiminut kun agressiota kaivettiin, enkä tajunnut antaa sille liinaa oikeassa hetkessä ni sen puri painetta sitten minuun, hihnoihin ym. Noh, asiaa tuli kerralla taas niin paljon, että pää meni ihan sekaisin, mutta ei muutakun rohkeasti eteenpäin! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti