tiistai 21. helmikuuta 2012

Treenit 21.02.2012

Käytiin Eijan ja Heidin kanssa treenailemassa Doggien hallilla, jokaiselle pennuista paikka oli täysin vieras, joka vaikutti tekemiseen. Viira selkeästi otti suurimmat paineet paikasta.

Viiran tottikset
Alkuun Viira vaikutti tosi aktiiviselta, mutta sitten en tiedä mitä tapahtui. Välillä se oli hirmu aktiivisesti tulossa sivulle ym. mutta saatto kesken kaiken lähtee huitelemaan ja siis meni seiniä pitkin ja pyrki Eijan (joka piti kuppia) jalkoihin. Otti selkeesti jostain stressiä kovasti, joten Käytiin Eijan ja Heidin kanssa treenailemassa Doggien hallilla, jokaiselle pennuista paikka oli täysin vieras, joka vaikutti tekemiseen. Viira selkeästi otti suurimmat paineet paikasta.päätin jättää koiran ilman ruokaa, koska en suoraan sanottuna tiennyt yhtään mitä olisin tehny, jotenkin niin ristiriitaisesti toimi. Onneksi otettiin perjantaille uusi aika hallille, jolloin palataan uuden sotasuunnitelman kanssa.

Simpan tottikset
Simpan kanssa ite huomaan, et kaipaan jonkun huutamaan ja neuvomaan. Tehtiin muutama noudon luovutusta patukalla, hyvin lähti hakemaan käskystä "hakee", muutaman kerran palkkasin ihan siitä kun lähti. Ja sitten just sitä, että ite peruutin vähän ja käskyä kokoajan. Ois voinu mennä kyllä paremminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti