keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Treenit 20.03.2012

Käytiin taas kasvattajalla treeneissä, tällä kertaa ei ollu ns. yleiset treenit vaan paikalla oli vain kasvattaja sekä pari viiran sisaruksien omistajaa. Harjoiteltiin niin koirien kanssa kun ilmankin, esimerkiksi rätillä leikkimistä. Se jopa alkaa itseltäkin jo sujua, ainakin Ilkka "koiran" kanssa. =)

Simppa taas on osannut elellä niin, että se on toistaiseksi taas sairaslomalla. Herra onnistui satuttamaan silmänsä, siinä on nyt verenpurkauma ja se ei meinaa oikeen kunnolla nähdä sillä. :/ Noh, onpahan itsellä aikaa keskittyä Viiran treenaamiseen!

Viiran leikit
Pitkästä aikaa tehtiin taas leikkimistä, nyt kun hampaat on kunnolla vaihtuneet. Ensin leikin omalla narulelulla ja jotenkin alussa tuntu, et Viira kyllä innostuu, mutta ei ota kiinni lelusta saatika taistele siitä. Vaihdettiin sitten rättiin, joka on pitkässä liinassa. Ensin Ilkka leikitti ja koira jopa rupes tosissaan saalistamaan ja vielä jopa taisteli siitä! Se antoi itelle hyvin itseluottamusta ja lopussa leikinkin sitten itse. Pitää vaan aina muistaa, että saalis ei ole paikallaan missään vaiheessa, mut koiralla pitää olla ns. mahdollisuus siihen, että et voi 15minuuttia pelkästään saalistuttaa, et koiran on myös voitettava se. Leikki on hyvä myös pitää suht lyhyenä näin aluksi. Tästä on hyvä jatkaa, eli huomenna rätti ostoksille! =)

Viiran ruokailu
Alan päästä jo jyvälle siitä mitä Viiran kanssa nyt tehdään ja miten puuttua eriasioihin, jatkettiin siis samalla aiheella kun viime treeneissäkin. Koiran todella pitää haluta siihen seuraamaan, vaikka sitä vedetäänkin pois. Ja mun pitää muistaa pysyä liikkeessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti