tiistai 20. maaliskuuta 2012

Treenit 18.03.2012

Käytiin taas kasvattajalla treenaamassa, oli ihan kivasti porukkaa. Viiralle tehtiin ruuat ja simpalle tottiksia yksi kierros ja puruja kaksi.

Viiran ruokailu
Odotin omalta osaltani hieman taas kaaosta liinan kanssa, vielä lisämausteena hieman liukas piha. Mut se meni musta tänään ihan kivasti ja oli helpompi ku hetsittiin niin, että liina oli apparilla. Mun pitää vaan muistaa hetsi tilanteessa, että menen aina karkuu, etten jää odottelemaan. Samoin sitten mun pitää selkeesti pitää hyvä ja paha erilaisena, nyt melkein hyvät ja pahat tuli samalla äänellä. Eli perkele käyttöön, kun siihen saa sitä hyvää painoa. =) Mut et ihan kivan aktiivinen tuo neiti on kun vain sais sen haahuilun pois.

Simpan tottikset
Tarkoitus oli tehdä seuraamista, muutama pätkä sitten tehtiikin, mutta todettiin hyvin nopeasti, että aika turha tehdä. Kun ois pitäny saada voimakasta pakotetta oikealle kääntyessä, mut ohjaaja suti liikaa. Tehtiin sitte noudon luovusta patukalla ensin, joka meni jo yllättän hyvin, että suoraan tullessaan se tuli suoraa ja ei turhia pälyilly. Ainakaan sillon kun Tiia teki. =) Mut sit vaikeutettiin, et vietiin patukka ja siitä käsky hakee. Sen huomioin, et ite on annettava käsky, sellai et se kannustaa hakemaan. Koira tuli vaan takaisin, sitten aina vähän vinoo ja kauas. Appari oli hyvä apu siinäkin, että sai sitä lähemmäs, kun jalkojen välistä vedettiin liinasta. Ite olen myös vihdoin oppinut lukemaan sitä takauloketta mikä heiluu. =) Näitä harjoituksia siis myös jatketaan.

Simpan purut 1
Perkeleen saalistiltti! Jotenki mun oli tänään taas ite vaikea toimia ja säätää liinojen kanssa, tulee roikuttua kummassakin liinassa. Vaikka nimenomaan ei sais antaa saalisliinaa ollenkaan. Ja heti kun on hiha mukana ni vetää hirmu helposti saaliille ja selkeesti simppa ei osaa kohdistaa painettaan oikeeta paikkaan, eli muiden ei ihan kannata viereen tulla.

Simpan purut 2
Tehtiin ihan pelkkää reagointia, mut se oli edelleen saalistiltissä, pari kertaan se tarjosi oikeata toimintaa, mutta se oli just se yks haukku siellä muun välissä, eli siitä ei kerenny millään kehumaan. Mietittiin tulevaa ja luultavasti jossain vaiheessa tässä kokeillaan hallinnan kautta, jos sille tulis semmonen fiilis: "helvetti mä teen töitä tässä, älä häiritse", koska sillä on tapana ollut räsähdellä sieltä välillä, jos joku ulkopuolinen antaa pakotetta esim. takapäähän. Siinä saa vaan ohjaaja olla tosi tarkkana, eli odotetaan nyt ainaki noi luistinkelit ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti