torstai 7. kesäkuuta 2012

Treenit 06.06.2012

Tällä kertaa ei sää eikä kyllä liikennetkään suosinut meitä treeneihin menijöitä, tunnin matkaan vierähti se kaksi tuntia ja vettä satoi melkein kokoajan. Noin muuten oli kyllä hyvät treenit Viiralle tehtiin kaksi kierrosta leikkiä ja Simpalle tottikset.

Seuraavat pari treeniä jääkin sitten välistä, kun suuntaamme mökille kun kummallakin alkaa loma. Mutta välillä tekeekin ihan hyvää pitää pientä treeni taukoa.

Viiran leikki 1
Meni ihan päin helvettiä, mä en osaa eläytyä äänellä ollenkaan, kaikki on samanlaista puuroa. Ja se hämää itteeni tosi paljon, että Viira on tosi innokas leikkijä, mutta onneks tuli taas todistettua, että kun ääntä yhdistää vähänkin eläytyen niin koira nousee ja parantaa huomattavasti. Ja sit vielä leikin kruunas se, että koira ei halunnu tulla autoon sitten millään, kaksi kertaa karkas. Mietin jo järjestystä, että ammunko koiran ensin ja sitte itteni. :D

Simpan tottikset
Tehtiin alkuun vähän lyhyttä pätkää seuraamista, oikealle käännöksiä hetsaamalla patukalla, et saa vähän viettiä ylös. Ja sitten pysähdyksiä, joissa voi Simpan virhettä jäädä pikkusen vinoon ni oikeen korostaa ottamalla pienen askeleen oikealle sivuun ja puuttua istumiseen. Pitää muistaa muutenkin, ainakin aina alussa jos näyttää, että jää vinoon ni puuttua heti pysähtyessä, eikä siinä vaiheessa kun koiran takapuoli on jo maassa.

Sitten tehtiin vielä vähän henkilöryhmää ihan, että sai vähän lisää häiriötä ja tulee tehtyä käännöksiä sekä oikealle että vasemmalle ja vaatia katsekontaktia. Pari kertaa tuli jo ihan erilainen ja parempi katsekontakti, mistä vapautus patukalle. Ensi kerralla voisi melkein taas ruveta niitä ihanan kamalia noutoja työstämään.

Viiran leikki 2
Tällä kertaa laitettiin 3m liina perään ja minä yritin vähän enemmän eläytyä. Meni kyllä paremmin kuin viimeksi ja jäi jopa parempi fiiliskin leikistä. Liina oli koiralla vain sitä varten, että kun aika oli lähteä autolle, niin nappasin huomaamattomasti liinan päästä kiinni ja vein autolle. Ettei ollut mahdollista edes jäädä patsastelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti