lauantai 2. kesäkuuta 2012

Treenit 30.05.2012

Oli vähän erilaiset jämä treenit, että alkoivat myöhemmin. Niin päätettiin sitten muutaman treeniryhmäläisen kanssa käydä tekemässä jälkiä. Viiralle tein taas pellolle ja Simppa kävi ekaa kertaa metsässä jäljellä. Viiralle myös lyhyt leikki ja Simpalle purut.

Viiran leikit
Pidin leikin tosi lyhyenä ja nyt sain sen hyvin leikkimään ja taistelemaan. Ehkä se tästä lähtee, nyt jotenki sain sen hyvin autolle ja pystyin sitä autolla rapsuttelemaan niin, että pallo oli suussa.

Simpan jälki
Eka kertaa tänä vuonna menin metsään ja mentiin kyllä niin sillä asenteella, et katellaan miten menee ja vein jäljelle vain sen 6 keppiä. Tein muutaman keppi-ilmaisun ennen jäljelle menoa. Sain noottia ensin siitä, että tein itse jäljen, mutta se kuitattiin sillä, että oon tunnetusti niin huono jäljen tekiä, etten ikinä muista mistä oon menny.

Kusin sitten lähetyksen janalle hyvin, tai ei siinä muuta, mut oli jo kaks keppiä menny ohi. Lähti janalta oikeeseen suuntaan ja pysyi jäljellä ihan ok, kaikkiin neljään keppiin se reagoi, ensimmäiseen meni jopa maahan itse. Ihan hyvä fiilis jäi jäljestä, josko ite vaan ens kerralla ei mokailis niin paljoo.

Viiran jälki
Hyvin jäljesti, alkuun meinas vähän sählätä, mutta rauhottu nopeesti ja oli ilo olla jäljellä kun sai antaa mennä löysällä hihnalla. Sen vaan huomaa, et aina kun pääsee muutamankin päivän putkee jäljelle, se aina paranee.

Simpan purut
Jatkettiin samaa kuin viimeksikin, eikä nyt suurempia sanomisia ole. Hallinnassa mun pitää jotain muuta käyttää kun huitomista, tulee liian hetkinen tilanne. Mielummin jotenkin muuten puuttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti