tiistai 26. kesäkuuta 2012

Treenit 20.06.2012

Pitkästä aikaa treeneihin suuntasimme, pienen tauon jälkeen. Jotenki ite olin kyllä totaallisesti unohtanut kaikki viime kerran neuvot.

Simpan tottikset
Taas on jotenki niin pattitilanne meidän tottiksissa. Koiran mielentila on ajoittain tosi huono, se ottaa pakoitteet vastaan kyllä, mutta ei yritä parantaa siitä. Ja sitten jotenkin mun kehutkaan ei tuota tulosta. Mut sitten taas Simpalla pitää olla painetta treeneissä, koska jos sillä on liian hauskaa, se rupea poikittamaan taas ihan hirveesti.

Tehtiin lyhyitä pätkiä seuraamista, pysähdyksiä ja muutama liikkeestä maahan meno. Eipä siinä kummempia taas, ei auta ku vaan taas yrittää keksiä miten koiran mielentilaa saa paremmaksi.

Viiran leikit
Mihin jäi mun äänen käyttö? Entä eläytyminen? Senku osais sanoa, kyllähän se leikki, mut ei tarpeeks hyvin. Perkele, et osaa ohjaaja jäätyä ku koiran kanssa pääsee kentälle.

Simpan purut
Luultiin, että tauko olisi saanut Simppaa vähän unohtamaan, sen oikean mielentilan. Mutta se oli itseasiassa tosi hyvässä tilassa tässä. Mun pitää muistaa alotuksesta, tehdä koiralle helpompi. Eli kentälle tullessa riittää, että istuu ja on hiljaa, niin siitä käynnistys. Muuten oli oikein onnistunut harjoitus minusta, joku sentään onnistui. =)

Viiran reagointi harjoitus
Neidille tehtiin eka harjoitus suojelua ajatellen, metsässä. Ja maalimies läheni ja katsottiin miten koira reagoi, oli tarkkaavainen ja välillä puhis, mutta en itse tajunnut sitä kehua. Mut noin muuten kun puhuin maalimiehen kanssa, ni ainakin itse olin sitä mieltä, että Viira vielä vähän turhan nuori, saa vielä vähän kasvaa henkisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti