lauantai 30. kesäkuuta 2012

Treenit 27.06.2012

Juhannuksen riennoista selvittyä, oli taas tarkoitus palata arkeen ja treenaamaan. Ja olihan ne treenit sellaiset. =)

Simpan tottikset
Treenin tavoitteena oli saada häntä heilumaan, kun oli välillä ollut hieman ei niin kivoja treenejä. Tehtiin lyhyitä pätkiä seuraamista sekä pysähdyksiä sinne sekaa. Puutuin kaikkiin virheisiin, mutta tärkeämpää tässä treenissä olikin saada sitten niille kehuille merkitys. Tehtiin myös vähän temmonmuutoksia, lähinnä juoksua. Mä kyllä sopisin johonki dressman mainokseen juoksuni kanssa, sitäkin on harjoiteltava.

Viiran leikit
Nyt annoin meidän kouluttajan/kasvattajan leikkiä Viiran kanssa, että sekin saisi vähän paremman kuvan neidistä, että miten se pelittää. Hyvin sai kyllä vinkkejä katsomalla. Juuri perinteistä leikkiä, väliin voi tehdä esim. istumisia, ettei se pallo tule aina itsestään. Ja sitten liinalla vähän avitetaan sitä luoksetuloa, ettei tosiaan saa jäädä patsastelemaan.

Simpan purut
Koira oli tällä kertaa jotenkin laiska tai hämillään varmaan enemmän, koska tein erilaisen aloituksen kuin ennen. Ja ennen oon käskeny sen kentälle tullessa istumaan ja nyt piti käskeä maahan, eikä se sitten menny ni jouduin muistuttamaan. Loppua kohden kyllä paransi, kun antoi vähän lisää painetta.

Nyt ei sitten seuraavaan reiluun viikkoon taas omassa porukassa treenatakkaan, vaan lauantaina suunnataan viikoksi lehtimäenleirille oppimaan uutta ja treenailemaan. Ilmottauduin Simpan ja Viiran kanssa suojeluryhmään, vaikka kylläkin varmaan teen Simpalle puruja ja tottiksia sekä sitten Viiralle vaan jälkeä ja tottiksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti