sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Treenit 15.07.2012

Mukavat treenit oli tälläkin kertaa, makkaraakin tuli paisteltua. =)

Viiran leikit
Pallolla leikkimistä taas vaihteeksi ja muutama istuminen sinne väliin. Mun pitää muistaa, et istumisessa pallo lähtee liikkeelle vasta katsekontaktista. Olin positiivisesti tänää yllättyny Viiran halusta tuoda pallon mulle, se jopa hyppäsi se suussa vasten! Mun pitää vaan muistaa rohkeesti, mutta ei juosten pyytää se hyppäämään. Viiran ongelma on tällä hetkellä taistelutilanteessa helposti iskeä takapuoli maahan, mut siinä pitää vaan muistaa pitää jännite yllä ja sitten mennä mukana kun itse aktivoituu.

Simpan tottikset
Tehtiin taas vähän semmosta rentoutumista ja seuraamista. Kokeiltiin ihan sitä, että koira saisi itse aktivoiduttua, että leikin jälkeen siirryin ite koiran sivulle ja odotin, että tarjoaa itse katsekontaktin. Siitä sitten liikkeelle ja kun se yrittää niin pientä kehua, kun on hyvä ni kunnon kehut ja pallon heittäminen taaksepäin.

Sain myös nyt ohjeita ja neuvoja siihen, että miten kotona voisin tehdä takapuolen käyttötreeniä Simpalle. Ihan alkuun just jollain lihapullalla tms. Katsotaan mitä siitä tulee. =)

Viiran purut
Tehtiin saalista ja sitten turhautumisen kautta yritettiin saada haukkumaan. Hyvin Viira oli sen äkännyt, tuli pari jopa hyvääkin haukkua sieltä. Nyt sain pidettyä purun jälkeen koiran liikkeessä, mutta jotenkin lähdin kierrättämään sitä aina ns. "väärään" suuntaan, joten se alle meneminen meni vähän sähläykseksi. Noh, ensi kerralla sitten pitää yrittää toisin!

Simpan purut
Tehtiin hallintaa ja yritettiin saada taas parempaan tilaan haukussa. Hallinnat meni välillä tosi hyvin, mutta välillä sitten taas sähläsin ja pakotteet oli ihan onnettomia. Sitten kun tein kunnon pakotteet, ni jo alko menemään perille. Irrotukset on nyt saatu kuntoon, ei enää häröile tai yritä hihalle irrotuksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti