torstai 23. elokuuta 2012

Treenit 19.08.2012

Mitenhän nää mun tekstien kirjoittaminen aina unohtuu ja sen huomaa teksteistä, kun ei kunnolla muista viime treenejä. =)

Viiran tottikset
Vihdoin ja viimein sain oikeen asenteen Viirankin kanssa, ja en miettinyt kokoajan mitä teen ja suunnitellut ennen treenejä. Ensiksi tein muutaman vietti-istumisen ja sitten yhden istumisen, jossa sitten siirryin koiran sivulle. Ensimmäistä kertaa itse Viiran kanssa leikkiessä, niin nytten se koira oikeesti taisteli pallosta, eikä vaan peruutellut pallo suussa.

Simpan jälki
Kävin ajelemassa Simpalle jäljen metsään, jossa oli vain 6 keppiä. Ensimmäisen kepin ohi koira meni ja toisen kepin ilmaisun minä itse mokasin, koira selkeesti reagoi siihen ja pyöri, mutta kun ei mukamas löytänyt, ni lähti jatkamaan jälkeä ja minä sallin sen. Tapansa mukaan sähläsi taas jäljen alussa, joten siihen on nyt keksittävä joku ratkaisu. Onneks sain koulutusvirheen korjattu jäljen aikana, koska se meinas seuraavalla kepillä tehdä saman. Sitten vain ku meinas lähteä ilmaisematta, niin estin pois lähtemisen ja vain odotin, että se itse ratkaisee sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti