torstai 2. toukokuuta 2013

Tottissemma Tampereella 27.04.-13

Käytiin taas porukalla kuuntelemassa Hannu Liljegrenä ja Teemu Parviaista Tampereella. Olen kerran aikaisemminkin näitä nähnyt ja käynyt kuuntelemassa, jotenkin vain tällä kerralla oli enemmän Viiran tyylisiä koiria harjoituskoirina, joten sain paljon ajatuksia Viiran kanssa treenailuun.

Paikalla oli siis paljon koiria, joilla oli  ongelmia aktiivisuuden kanssa, niinkuin Viirallakin. Yksi harjoituskoirista oli Viiran veli Esso, joissa on minun mielestä paljon samoja piirteitä kun meidän neidillä.

Viira on treenikentillä hyvin ailahtelevainen, välillä kivan aktiivinen ja tekee mielellään hommia, mutta sitten välillä se taas on kiinnostunut kaikista muista, varsinki kissaa olisi kiva kiusata jos se sattuu tulemaan katsomaan treenejä. Toisaalta taas tommoinen kissahäiriö on hyvä, koska sitten pystyn jo vaatimaan koiralta, että hei mitä nyt pyydettiin.

Olen myös aloittanut ilmaisutreenit Viiran kanssa, ajatellen jäljen esineilmaisua. Aloitin vanhaan tapaan rasioilla, jossa on ruokaa. Ja hyvin nopeasti Viira rupesi itse tarjoamaan maahanmenoa. Näillä jatketaan.

Ensi viikolla olisikin taas vuorossa perinteinen Kultapapu-kevätleiri, jota jo innokkaasti odotellaan. Sitä ennen kyllä olisi tarkoitus viedä tytöt juoksemaan mökille vklopuksi. Meillä siis asuu tällä hetkellä kaksi tyttö susikoiraa, kun Viira ei oikeen tottunut olemaan yksin ja hyvä koira, Tyyne sattui kohdalle. Varsinainen Tyyne on iältään 2-vuotta ja ne on Viiran kanssa nykyään ihan parhaat kaverukset. =)

Viira ja Tyyne

Viira ja TyyneEi kommentteja:

Lähetä kommentti