maanantai 10. kesäkuuta 2013

Tytöt karhutestissä 09.06.-13, Jyväskylä

Viira tekee äkkiliikkeen karhun kääntyessä.
Olin ilmoittanut ensin vain Viiran testiin, mutta sitten kun porukkaa ja koiria oli niin vähän saimme ilmoitettua vielä Tyynenkin testiin. Oli kyllä kiva nähdä kummatkin, että miten reagoivat karhuun.

Viira otti karhun hajun alkuun tosi hyvin ja nenä maassa kulki. Alkuun oli neiti hieman järkyttynyt, et mikä hitto tuolta tulee, mutta palautui siitä hyvin ja hoiti homman hyvin. Mua se ei kyllä suojellut yhtään, mutta omalla tekemisellään olisi ehkä voinut itse jäädä henkiin. Piti hyvän etäisyyden kokoajan ja haukkui hyvin. Ja kun karhu kääntyi hiipi perässä hyvin matalana, mutta kun karhu kääntyi teki nopeat väistöliikkeet ja otti välimatkaan. Ihan hauska neiti, kehui kokeen pitäjä, että hyvin on palikat kasassa tällä koiralla. Täältä löytyy vielä video Viiran karhutestiin!

Vakava tuijotus Tyynellä.
Tyyne taas oli ihan erilainen kuin Viira, sitä vähän hirvitti enemmän ja se haukkui tosi epävarmasti mun selän takana, mutta sitten kun se tajusi, että ei se karhu hänen kimppuu hyökkää se meni tutkimaan sitä tarkemmin, mutta oli silti tosi epävarma. Täältä löytyy taas Tyynen testiin video.

Oli kyllä todella mielenkiintoinen testi ja voin suositella kaikilla, vaikka hinta olikin aika suolainen. Ja oli myös todella asiansa osaava ihminen pitämässä testiä, puhui myös hyvin siitä, miten nykyaikana ihmiset katselevat hyvin paljon omia koiriaan vaaleanpunaistenlasien läpi. Ja miten monet tulevat tähän testiin, että heidän koiransa ovat hurjia ym. ja sitten testissä meinaavat ottaa ritolat. Vaikka todellisuudessa sitä ei ikinä tiedä miten koira käyttäytyy ja oikeasti hyvin harva koira tämmöisessä tilanteessa edes puolustaa omistajaansa, oma henki on tärkeämpi. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti