torstai 28. marraskuuta 2013

Vuoden viimeisiä hetkiä viedään

Vielä olisi muutamat ohjatut treenit ennen joulu/talvitaukoa, tietysti treenailemme omalla ajalla vielä tammikuun alkuun, jonka jälkee alkaa Viiran sairasloma. Varailin ajan kohdunpoistoon, koska on neiti taas sairastellut mahaansa juoksujen aikana, jotka vielä meidän tuurilla tulevat 4kk välein! Sen maha oli jo pari kuukautta ihan tosi hyvä, eikä yhtiäkään ripuleita ollut, vaikka sai possua ym. mutta heti ku juoksut alko ni alko ripulitkin. Joten kohdunpoisto on paras vaihtoehto.


Viira kävi myös testaamassa tänään kranio-sakraaliterapia hoitoa, ihan noihin mahajuttuihin ja stressiin. Hyvin ihmeissään oli neiti ku piti olla paikallaan, kun painellaan erilaisia pisteitä. Ristiluun seudulla, sekä maksan ja haiman seudulla oli tukoksia, mutta niitä saatiin hyvin auki. Nyt sitten katellaan, että oliko siitä apua. Suunnittelin jo, että veisin Tyynenki jossain vaiheessa hoitoon, koska ei siitä haittaa ikinä ole. Jos jotain kiinnostaa hoito tarkemmin, voi siitä lukea täältä, kävin siis juuri tuolla kyseisellä naisella. 

Joku päivä varmaan tässä pitäisi jo lukasta viime vuonna kirjoitetu tavotteet tälle vuodelle ja katsoa toteutuko mikään. Sekä kirjoitella ensi vuodelle tavoitteita, niitähän pitää aina olla. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti