maanantai 20. tammikuuta 2014

Sairasloma senkun jatkuu..

Näytti jo viikon ajan, että toipuminen on lähtenyt hyvin eteenpäin ja kun 10 päivää on otettu iisisti saa lähteä jo kunnolla lenkille ym. Valitettavasti kaikki ei mee aina niinku suunnittelee, viikonloppuna haavan seutu rupesi yhdestä kohdasta punottamaan ja turpoamaan, joten tänään sitten kävimme varmuuden vuoksi tarkistuttamassa asian lääkärissä.

Siellä oli joku sulavatikki ruvennut sulamaan huonosti ja aiheutti reaktion, jonka seurauksena oli tulehdus. Nyt on sitten saatu 10 päivän antibiottikuuri, jonka jälkeen haavan pitäisi olla parantunut kunnolla. Tämä on kuulemma aika yleistä susikoirilla, että reagoivat helpommin noihin lankoihin mitä sulavissa tikeissä käytetään.

Muuten on neiti tosi hyvin parantunut ja on jo vähän pidemmillä remmilenkeilläkin käyty, koska rupee hyvin huomaa et meinaa vähän jo mennä hermo kun ei oo päässy tekemää mitään. Oli Viiralle varattu viikon päähän hierontakin, mutta pitänee Tyyne hierotuttaa kun ei vielä voi antibiottikuurin takia hierotuttaa Viiraa.

Kävimme myös tyttöjen kanssa tossa ennen joulua kuvattavana, siis eräs nainen kyseli netissä valokuviin malleja, joten meidän neidithän oli heti valmiina. Seuraavana muutama kuva, kuvaajana: Tiia Tahvanainen

Viira pallon kanssa.

Tyyneki haluis leikkiä!

Tyyne poseeraa
Viira poseeraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti