sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Viiran treenit 01.02.2012 ja Reissussa

Käytiin keskiviikkona Viiran kanssa kasvattajalla syömässä ruoka, samalla reissulla kun lähdettiin reissuun. Koska oli niin kovat pakkaset, kyläilyn ajaksi Viira sai tulla sisälle. Normaalisti koira nukkuu autossa ennen treenejä, joten kaikesta hulista ja Sonjan kanssa leikkimisestä pentu hieman väsyi, mikä näkyi sitten ruokaillessa.

Sivulletuloa ja vasemmalle kääntymistä
Alussa oli selkeesti hieman väsynyt ja ei ollut yhtä aktiivinen kuin parhaimmillaan, joski onneksi siitä aktivoitui. Tällä kertaan tehtin sivulletuloa ja siinä pysymistä (ihan pieniä hetkiä) ja itse huomasin, että siirrän vasenta kättäni vasemmalle, vaikka koiran päätä pitäisi saada ylös ja vähän oikealle. Eli kättä ylös vaan välillä. Muuten Viira siirtyi kyllä tosi nopeasti käskyn saatuaan sivulle. Sitten tehtiin myös seuraamista imuttamalla, ja siinä mun pitää taas muistaa nostaa kättä, että viiran pitää nostaa itseään eikä vaan köpötellä. Samoin mun pitää tehdä enemmän pyörimistä vasemmalle, että oppii käyttämään takapäätään, eikä siitä tule samanlaista kun Simppa. =)

Reissussa Heinolassa 01.02- 04.02.2012
Viira käyttäytyi kyllä pennuksi yllättävän hyvin, vaikkakin ne pissat mitä sisälle tuli tehtiin äitin valkoiselle karvamatolle. =) Seurana Viiralla oli kaksi uroskoiraa, mitkä meni heti ihan sekaisin (ei hyvällä tavalla), toinen yritti kokoajan selkää ja toinen merkkaili minkä kerkes. :/ Onneksi tilanne nopeasti rauhoittui ja Viira innosti, jopa 11-vuotiaan Timpanin leikkimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti