sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Treenit 06.05.2012

Käytiin treenailemassa tottista kasvattajalla ja samalla tuli tehtyä Simpalle ensimmäinen esineruutu.

Viiran leikit
Leikittiin ekaa kertaa narupallolla sen kanssa, alkuu meni ihan sähläykseks itsellä, ja sit kentän laidalta jo lenteli lisää palloja mulle. Mut sit ku saatiin pallo pysymään koiran suussa, niin muutaman kerran jopa vastusti hyvin. Et alkuun koira oli huonossa tilassa, mut paranti loppua kohden. Ainakin toistaiseksi leikitään pallolla, koska sitä on melkein pakko purra kunnon otteella ja patukan kanssa on hieman oteongelmaa ilmassa.

Simpan tottikset
Meni ihan ok, jotenki vaan taas joku tökkäs. Tehtiin vietti-istumisia ja siitä jännitteen ylläpitämistä. Ja sitten siirryin itse koiran sivulle, käsky sivu ja valepalkkausta. Myös samalla tekniikalla tein askeleen seuraamistaa, jotka onnistu tosi hyvin. Muutamia eteenistumisia patukan kanssa tehtiin, jotenki vaan taas koiran ollessa edessä patukka suussa, niin ku pää kääntyilee. Siihen pitäis keksiä se keino mikä siihen auttais, lätkiminen päähän ei toimi.

Viiran tottikset
Tehtiin sivulle tuloja niin, että kuppi oli maassa. Nyt hieman pidennettiin aikaa sivulla oloon ja samalla rauhotettiin tilanne siinä. Mun pitäis ite olla hieman rennompi siinä tilanteessa. Ja vapautuksen tullessa mulle riittää, että siirrän oikean jalan hieman eteen, jolloin se ei pääse vapautumaan mun etukautta. Jäi hyvä fiilis taas tästä treenistä.

Simpan esineruutu
Kevään ensimmäinen esineruutu käyty tekemässä. Ruudussa oli 8 esinettä, ihan tarkoituksella oli enemmän esineitä. Meni tosi sujuvasti kyllä, et ku lähetin koiran ni se tosissaan etsi ja kun löytyi ni toi saman tien luokse. Ei juossut kun päätönkana niinkuin joskus. Ja itse huomasin, että Simpalle palkaksi riittää mun kehut ja se, että se saa hakea niitä esineitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti