lauantai 12. toukokuuta 2012

Treenit 10.05.2012

Käytiin treenailemassa porukalla viihdekeskuksella, muutama tunti siellä taas vierähtikin.

Viiran leikit
Tehtiin leikkimistä kahdella pallolla, että ensimmäinen nakattiin, kutsuttiin koiraa ja kun tuli luokse, niin käsky "irti" ja uusi pallo lentoon. Tässä pitää muistaa, että pallo heitetään samaan suuntaan missä koiran nenä on. Eikä viskoa miten sattuu, että koira ei ees huomaa, et se lentää. Viiran kanssa mun pitää muistaa se, että alkuun leikissä pitää heitellä palloja tarpeeksi pitkään. Koira ei pysty ihan heti puremaan ja taistelemaan. Sitte pitää myös samalla pitää leikki lyhyenä.

Simpan tottikset
Tehtiin vähän samaa kun viimeksi, vietti istumisia ja siitä sitten vaadittiin, että katse pysyy mussa eikä pyöri kun hyrrä. Nyt vaihdettiin pienet nyppäsyt hihnasta, kunnon riepasuihin kun katse harhaili. Jo alko tarkkaavaisuutta tulla, mun pitää myös muistaa puuttumisen jälkeen aina käskyt "istu, täällä". Vaikkakin täällä käsky, tarkoittaa myös luoksetuloa. Tätä samaa voisi ehdä vietti maahanmenolla, mut sitten katselemiseen pitää keksiä toinen käsky. Jospa tämä meidän pieni pattitilanne tästä alkaa menemään ohi.

Viiran tottikset
Mentiin eteenpäin Viiran kanssa ja otettiin ns. yksi askel seuraamista. Niin, että ruoka oli maassa kupissa, jonne vapautettiin kun teki oikein. Ensin palkkasin muutaman kerran ihan pelkästä sivulle tulosta. Mun pitää alkaa nyt jo puuttumaan siihen, että viira tekee aika paljon ns. homovoltteja. Ensin oli ohjaaja niin kädetön ja pihalla, et huh huh. Ja samoin koira meni hämmilleen, mutta mun positiiviseks yllätykseks, se ei siltikään lähtenyt haahuilemaan tai nuuskuttelemaan ympäriinsä.

2 kommenttia:

  1. Homovoltteja on monenlaisia, mutta tässä tilanteessa tarkoitan semmosta pyörimistä ja hyörimistä. :D

    VastaaPoista