maanantai 30. heinäkuuta 2012

Treenit 29.07.2012

Sää ainakin suosi, tosin ei koiria ollenkaan, koska oli niin pirun kuuma. Ja sen huomasi varsinkin Simpalla purutreeneissä.

Viiran leikit
Nyt osas ohjaajakin jo pikkusen paremmin toimia ja käyttää ääntä koiralle, mutta vieläkin voisi olla huomattavasti parempi. Nyt muistin vapauttaa vietti-istumisista heti kun istui, kun koira katsoi silloin heti minuun. Ja pitkästä aikaa autolle lähtiessä koira lähti mun mukaan ja meni jopa innolla hieman edellä, eikä meinannnut ees jäädä patsastelemaan!

Simpan tottikset
Päätimme nyt sitten ruveta haukuttamaan koiraa tottiksissa, appari pitää liinasta kiinni ja minä haukutan. Mitään suurempaa ei nyt tehty, kun opetetaan koiralle haukkuminen, niin että se rupee tuottamaan jotain. Tarkoitus on siitä sitten jatkaa ensin sillai, että haukusta komentaa istumaan ja antaa patoa, siitä palkka.

Viiran purut
Nää meni mun mielestä hyvin ja koira on oppinut sen tavan, miten pitää toimia. Maalimies kun liikuttaa tyynyä, niin koira saalistaa ja kun pysähtyy ni haukkumalla saa sen liikkeelle. Hieno tyttö Viira, ohjaaja olisi voinut taas paremmin mennä purusta alle kanavoimaan. Nyt muistan jo kehuakkin koiraa, kun se tekee oikein.

Simpan purut
Simppa oli pitkästä aikaa, liekkö kuumuudesta johtuen vai mistä niin tosi huonossa tilassa ja ei edes yrittänyt esittää sitä mitä joskus. Saalishaukkua saalishaukun perään ja siihe ei auttanut, että kusin ensimmäisen irrotuksen ihan kunnolla. Noh, toivotaan, että ensi kerralla paremmassa tilassa. Ensin oli tarkoitus saada koiraa haukkumaan löysille, mutta ei ole järkeä tehdä sitä huonossa tilassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti