lauantai 4. elokuuta 2012

Treenit 01.08.2012

Hyvät treenit taas oli ei ollu niin turkasen kuumakaan, niin koiratkin jaksoi paremmin! Simpan kanssa nyt toivottavasti saatiin se punaisen lanka taas treeneihin, sen näkee nyt parien treenien jälkeen lähteekö luistamaan.

Viiran tottikset
Tehtiin vietistä istumisia ja sitten ihan yleistä leikkimistä, joka meni mun mielestä ihan hyvin. Osasin itse jo ainakin vähän enemmän eläytyä siihen. Viiralla vähenee joka kerralla se paha tapa, että se käy istumaan kesken leikin. Kiva likka!

Simpan tottikset
Nyt sitten tehtiin taas vähän muutosta treeneihin ja katottiin, miten saisi viettiä jos tekisi apparin kanssa ensin saalista ja sitten siitä seuraamista. Ja kun on hyvä ni appari vetää pois ja mä teen saalista vielä. Se siitä nousi niin hyvin, että päätettiin jättää haukuttaminen pois. Eli apparin tarkoitus on vain estää Simppaa pääsemästä mun luokse, että saa kunnolla saalista sekä vähän turhautumista siihen. Meni vaan ohjaajan taholta liika sähläämiseksi taas, mutta ehkä seuraavalla kerralla menee vähän paremmin. Päätettiin, että seuraavalla kerralla ei lähdetä liikenteeseen ollenkaan, vaan pelkkä sivulle tulo.

Viiran purut
Neiti on selkeesti ymmärtänyt idean ja esitti jo itsekkin hieman aktiivisuutta. Muutama treeni vielä tehdään ja sitten saa jäädä kasvamaan henkisesti. Eli vielä muutama treeni aikaa saada omaa ohjaamista vähän paremmaks, kanavoiminen ja "alle meno" tuottaa edelleen itselle hankaluuksia.

Simpan purut
Oli koira huomattavasti paremmassa tilassa kuin viimeksi. Alotuksesta sen verran, että sain ohjeistukseksi, kun ennen käskin koiran maahan ja siitä käyntiin, niin nytte käskin maahan - siirryin itse sivulle - käyntiin. Ensi kerralla voin käskeä maahan, siirtyä sivulle ja käskeä siitä sivu. Tehtiin taas hallintaa, siitä haukkumaan ja sitten taas hallintaa. Tällä kertaa sitten tein vähän liian pitkiä pätkiä seuraamista, vaikka pitäis palkata päästämällä haukkuun nopeammin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti