maanantai 6. elokuuta 2012

Treenit 05.08.2012

Semmoset treenit sit taas, että tuli aika voimakkaasti opittua taas uutta. Harmi vaan, että kun ei niitä osaa sisäistä yleensä treeninaikana, niin ne treenit yleensä menee sit aika penkin alle.

Viiran leikit
Miten ihminen voikin mennä taas niin lukkoo, pelkästä leikkimisistä? Koira on niin pirun innokas leikkiä, mut kun ohjaaja menee lukkoon, ni koira ei haluakkaan niin helposti tuoda sitä palloa takaisin voittaessaan sen. Huomasin myös, että aina menen suorittamaan sen kanssa harjoitusta, joten seuraavat pari treeniä mä vaan meen kentälle ja miettimättä enempiä leikin sen kanssa siellä.

Simpan tottikset
Semmoset sitten tällä kertaa, viettiä saatiin koiralle kyllä, vetämällä se välillä aina pois sivulta ja minä hetsasin. Saatiin aikaan mm. myös irrotusongelma, et vietti ja paine nousee ni ei haluakkaan enää irrottaa patukasta. Jotenki vaan, ku vietti nousee, niin tietysti pitäis pistää vähän kovempaa ruotuun, että sen saa tekemään hyvin hommia, vaikka se ehkä haluaisikin enemmän perseillä. Niin sitä hommaa, en kyllä kunnolla hoitanut. Pari kertaa se oli kyllä hyvä, joten tällä tavalla olisi tarkoitus jatkaa!

Viiran purut
Meni aika samaan tapaan kun ennenkin, saalistaessa meinasi vaan jäädä vähän haukku päälle, mutta onneks maalimies odotti sen, että se saalistaa ensin hiljaa, ennenkun pysähtyy ja vaatii haukkua. Nyt sitten Viira jääkin tauolle tästä hommasta ja kasvamaan henkisesti, että on joskus valmis vähän nakkikioski meininkiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti