sunnuntai 12. elokuuta 2012

Treenit 08.08.2012

Vähäisen porukan takia, oli näissä treeneissä hyvä keskittyä tottikseen kunnolla. Ruvettiin miettimään, mitä Simpalle ei ole tehty, miettien JK1:sen koetta miettien, joten sen pohjalta tehtiin treeniä. Viiran kanssa kävin vain leikkimässä kentällä, jotta joskus pääsisin ihmispelosta eroon.

Viiran tottikset
Kävin vain vähän leikkimässä, enkä tehnyt muutakun elin koiran kanssa. Ihan yhtä hyvään tilaan en itseäni saanut kuin mitä viimeksi sain, kun kävin koiran kanssa kahdestaan leikkimässä. Mutta kyllä se siitä alkaa sujumaan!

Simpan tottikset
Tavoitteena oli saada ihan omaa asennetta parempaan kuntoon, joka onnistui tosi hyvin. Tehtiin ensin hyppyjä, alkuun katsottiin miten hyppää matalemmasta tokoesteestä ja ei siinä ollu suurempia ongelmia, kuhan muistin antaa hyppykäskyn aikasemmin. Tehtiin hyppyä vain yhteen suuntaan, eli mun piti hypyn jälkeen itse esteen toiselle puolelle, ettei se opi kiertämään.

Metrisestäkin se meni ihan ok yli, mutta joku ongelma jos tulee niin se, että se kiertää esteen. Se nyt jo meinasin sitä harrastaa, joten sen kanssa on oltava aina tarkkana siinä. Ja muutaman kerran myös vähän kolisi, mutta sitä en pitäisi suurena ongelmana, koska koira myös pystyy menemään halutessaan kevyesti yli.

Tehtiin loppuun myös muutama eteenmeno. Sitä ei siis ole montaa kertaa tehty viime aikoina, joten ensin vietiin koiran kanssa se yhdessä palkka ja sitten lyhyen matkan päästä vain eteen käsky. Sitten jätin koiraa istumaan ja odottamaan kun vein palkan eteen. Ja siitä vain käsky eteen, että se saa luottoa siihen, että siellä se palkka on kentän laidassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti