lauantai 1. maaliskuuta 2014

Treeniä ja hierontaa

Hyvin toipui neiti hieronnastakin, oli kyllä hieman tönkkö pari päivää. Takapään venyttely ei silloin kylläkään mennyt niin hyvin ku toivoin, joten sillon varailin toisen ajan hierontaan.

Treeneissä on käyty hyvin, tottiksissa on ruvettu haukuttelemaan Viiraa. Ensin apparille ja jossain vaiheessa sitten mulle. Mitään teknistä ei oo muutamaan viikkoon tehty vaan vähän keskitytty viettiin ja siihen, että koira ite tekisi aktiivisesti töitä. Ja palloa ei saa, jos oikeesti ei pure ja halua sitä. Tällä on myös tarkoitus kehittää koiran itseluottamusta, kun tehdään ns. suojeluharjoitus, mutta tottiskentällä, jolloin se ei ole niin jännää.

Viira kanavoi puruissa.
Puruissa on jatkettu samaan malliin kun ennenkin, vietinvaihtoa ja tarkoitus olisi saada koira löysille mahdollisimman pian. Viimeksi jopa maalimies pystyi ensimmäistä kertaa antamaan myös purussa painetta ja koira vastasi siihen vastustuksella ja hyvällä puruotteella, eikä mälvännyt/irrottanut niinkuin ennen. Hienoa Viira!

Viira kävi myös viime torstaina uudestaan siellä hieronnassa, koska viime kerralla oli tosi kipee ja jumissa. Hieroja totesi heti, että toit sitten toisen koiran tällä kertaa, eli parannus oli huima viime kertaan! Ei ollut montaa jumi kohtaa ja antoi paremmin käsitellä itseään. Ensi viikolla pääseekin Viira pitkästä aikaa uimaa, odotan innolla sitä pitkästä aikaa. Jyväskylässä on siis semmoinen koirien uimahalli, missä ne saa vähän käydä pulikoimassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti